SISTEMET E NDARJES SE BRENDSHME

Sistemet praktike të ndarjes së brendshme nga Blum ju ndihmojnë të vendosni rregull në çdo sirtar dhe kasetë. Që nga artikujt e mëdhenj, si tenxheret dhe takëmet e ngrënies, e deri te gjërat e vogla të tualetit – gjithçka gjen vendin e saj dhe ruhet pastër dhe e sigurt. Kështu që hapësirat e ruajtjes mund të shfrytëzohen në mënyrë optimale dhe të pavarur.

Show Filters

Showing 1–12 of 31 results

Show Filters

Showing 1–12 of 31 results

AMBIA-LINE për LEGRABOX

Kornizat elegante mund të përdoren në mënyra të ndryshme dhe sjellin rregull në çdo ambient të shtëpisë

Aksesorët ndihmës të kuzhinës AMBIA-LINE

Ndihmësit praktikë falin dizajn me formë tërheqëse me funksion praktik

 

ORGA-LINE për TANDEMBOX

ORGA-LINE krijon rregull në çdo sirtar dhe kasetë me kapak ballor

Aksesorët ndihmës të kuzhinës ORGA-LINE

Me mbajtësen e erëzave, prerësen e letrave mbështjellëse dhe të tjera, gjithçka është gati për t’u përdorur sa herë që është e nevojshme. Pas gatimit aksesorët mund të mblidhen përsëri shpejt