Shufer ndarese per tandembox

1,000 L

·Shufer ndarese, per organizim te sirtareve tandembox.

·Gjatesia 120 cm.

·Ngjyrat gjendje : e bardhe dhe e zeze.

·Cilesi e larte, mundesi te ndryshme organizimi sipas deshires.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne