Space Corner M

9,500 L9,800 L

·Space Corner M – shfrytezoni hapesiren e kendit deri ne maksimum.

·Mund ta organizoni me sa sirtare te doni ne varesi te hapesires tuaj, sirtaret jane me lartesi 9.85 cm.

·Sirtaret jane ne variantin Blumotion ose Servo- Drive.

·Blumotion– hapje me doreze dhe mbyllje e bute dhe e lehte.

·Servo-drive– hapje me nje prekje te lehte dhe mbyllje e bute dhe e lehte.

·Shfrytezoni hapesiren e kendit tuaj ne maksimum dhe nuk duhet qe te perkuleni per te arritur gjerat.

·Iu ofron komoditet te larte gjate punes suaj te perditshme ne kuzhine.

BardheBardheZezeZeze
Clear

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Ngjyra

Bardhe, Zeze