Bllokuesi i raftit

2,400 L

·Fiksim i sigurte dhe komod i rafteve.

·Bllokim i raftit nga te dyja anet.

·Bllokuesi i raftit nga BLUM ofron komoditet te zgjeruar perdorimi ne raftet tuaja me terheqje.

·I perdorshem ne te gjitha ambientet e banimit.

·Perdorim i thjeshte dhe qendrim i sigurte.

·Per ta zhbllokuar thjeshte ngrini leven.

·Praktik komod dhe funksional.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Bllokuesi i raftit
2,400 L