Space Step

20,500 L

·Nje zgjidhje praktike qe ju lejon te perdorni kabinetet me te larte.

·Me zgjidhjen e re te bazamentit mund te arrihetr pa mundim niveli i dyte i lartesise ne hapesirat e ruajtjes.

·Fale teknologjise te levizjes nga BLUM, hapja dhe mbyllja e Space Step behet shume lehte dhe bute.

·Eshte i sigurte dhe ka nje kapacitet mbajtes maksimumi eshte 150 kg.

·Space Step gjen perdorim ne te gjitha ambientet e shtepise.

·Dizajn funksional dhe modern.

·Ofron komoditet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Space Step
20,500 L