STANDARD

Teknologjia e sistemit të shinave rrëshqitëse STANDARD është provuar për dekada të tëra. Ai është produkti optimal i futjes në treg për ndërtimin funksional të mobilieve prej druri.

Show Filters

Showing the single result

Show Filters

Showing the single result

Suksesi i STANDARD bazohet në një koncept të thjeshtë:

■ Karakteristika të mira në rrëshqitje
■ Stabiliteti i lartë anësor
■ Me hapje të plotë dhe të pjesshme

[metaslider id=”9089″]

Cilësi gjatë gjithë jetës së mobilieve
Si të gjitha produktet e Blum edhe STANDARD përmbush kërkesat e larta për një funksionim të qëndrueshëm dhe kjo gjatë gjithë jetës së mobilieve

Sistemi udhëzues STANDARD mund të montohet shpejt dhe thjesht falë numrit të paktë të komponentëve që ka. Spektri ynë në drejtim të mjeteve ndihmëse të punës ndihmon që projektimi të realizohet në mënyrë të thjeshtë dhe precize

NE PERDORIM

[metaslider id=”9098″]