AVENTOS HK-XS

AVENTOS HK-XS – kanati i vogël me hapje lart.Aksesorët për kanatet e vogla me hapje lart.Falë stilit të tij elegant të ndërtimit AVENTOS HK-XS krijon hapësirë të madhe në mundësitë e modelimit në dollapët e vegjël të lartë dhe të sipërm. Kështu që edhe dollapët me thellësi të brendshme minimale pajisen në mënyrë komode.

Showing the single result

Showing the single result

 • Veçanërisht për dollapë të vegjël të lartë dhe të sipërm
 • E përshtatshme edhe për dollapët me thellësi të brendshme të vogël
 • Mekanizëm simetrik i ngritjes, mund të përdoret në një ose në të dyja anët
 • Mbyllet përsëri butë dhe lehtë falë sistemit BLUMOTION
 • Mund të hapet lehtë
 • Ndalon në çdo pozicion hapjeje
 • Ofron qasje të mirë në brendësi të dollapit
 • Program i vogël, larmi e madhe në përdorim
 • Montim dhe përshtatje e thjeshtë
 • Jetëgjatësi e madhe
 • Opsionale: TIP-ON për AVENTOS

Hapja dhe mbyllja – të lehta dhe komode

AVENTOS HK-XS bind me komoditetin në lëvizje të provuar tashmë të AVENTOS. Të ndërthurura me menteshat CLIP top BLUMOTION, ato mbyllen gjithmonë butë dhe lehtë. Nëpërmjet ndalimit pa pozicione të përcaktuara, kanati qëndron në çdo pozicion që dëshironi.

 • Mundësi të gjithanshme

Falë thellësisë së vogël të instalimit të AVENTOS HK-XS vendi mund të përdoret në mënyrë optimale, p.sh. mbi aspiratorin e kuzhinës.

 • Kanate ballore të gjera

Nëse mekanizmi i ngritjes vendoset në të dyja anët, mund të realizohen edhe kanate më të mëdha dhe më të rënda.

[metaslider id=”9028″]

Avantazhe të tjera që do t’ju frymëzojnë juve dhe klientët tuaj

 • Jetëgjatësia e madhe

Zemra e mekanizmit të ngritjes është paketa e sustave të fuqishme. Rezultati: jetëgjatësia e madhe.

 • Mekanizmi CLIP

Montimi i mekanizmit të ngritjes realizohet pa vegla, me anë të mekanizmit CLIP.

 • Rregullim i pashkallëzuar i mekanizmit të ngritjes

Rregullimi i pashkallëzuar realizohet nga përpara nëpërmjet vidës së regjistrimit.

 • Kanate pa doreza me hapje lart

Mjafton një prekje e butë që falë veçorisë TIP-ON kanati të hapet aq sa të mund lëvizë me lehtësi për lart.

NE PERDORIM

[metaslider id=”9037″]