Aventos HK-XS

1,500 L2,400 L

•Zgjidhja per dollape te vegjel dhe te larte.

·E pershtatshme dhe per dollape me thellesi te brendshme te vogel.

·Funksion dhe cilesi e larte.

• Hapet lehte- me doreze ne versionin BLUMOTION dhe mbyllet bute dhe lehte fale  ose ne versionin Tip-On , hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtytje te lehte.

• Ndalon ne cdo pozicion hapjeje.

• Ofron qasje te mire ne brendesi te dollapit .

 I qendrueshem edhe ne rastin e kanatave te medha .

• Jetegjatesi e madhe.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Aventos HK-XS
1,500 L2,400 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on