Ulje

Ambia-Line Mbajtese thikash

5,000 L

-29%

·Mbajtese thikash nga BLUM per sirtare Legrabox  – sistemim i sigurte i 4 thikave te medha dhe i 5 thikave te vogla.

·Perfshin mbajtesen e dorezes per thikat e gjata.

·Gjeresi 18.7 cm dhe gjatesi 40.9 cm.

·Materiali : plastike/celik i pandryshkshem(inox)

·Praktike dhe funksionale, rrisni komoditetin tuaj gjate perditshmerise suaj .

·Ngjyra : gri orion pa shkelqim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne