AVENTOS HF

AVENTOS HF – kanati me palosje lart. Kurrë më parë s’ka qenë e mundur që një kanat me palosje lart të lëvizë kaq butë. Tek AVENTOS HF kanati me dy pjesë paloset në mes gjatë hapjes. Kanati me palosje lart është ideal për dollapët e sipërm me kanate të mëdha, meqenëse doreza arrihet mirë nga çdo pozicion. Me AVENTOS HF janë të mundura edhe kanatet e ndryshme të larta.

Showing the single result

Showing the single result

 • Mbyllet përsëri butë dhe lehtë falë sistemit BLUMOTION
 • Mund të hapet lehtë
 • Ndalon në çdo pozicion hapjeje
 • Ofron qasje të mirë në brendësi të dollapit
 • Program i vogël, larmi e madhe në përdorim
 • Montim dhe përshtatje e thjeshtë
 • I qëndrueshëm edhe në rastin e kanateve të gjera
 • Jetëgjatësi e madhe
 • Pozicioni i dorezave zgjidhet sipas dëshirës
 • Asnjë pjesë e dalë
 • Opsionale: SERVO-DRIVE për AVENTOS, mbështetja elektrike e lëvizjes për dollapët e sipërm

Hapja dhe mbyllja – të lehta dhe komode

Me AVENTOS HF kanatet mund të hapen pa u munduar. Madje edhe në
kanatet e rënda duhet shumë pak forcë për t’i lëvizur. Nëpërmjet ndalimit
pa pozicione të përcaktuara, kanatet qëndrojnë në çdo pozicion që
dëshironi

Falë sistemit të integruar BLUMOTION mbyllen butë dhe lehtë, si kanatat
e lehta, ashtu edhe ato të rënda

Avantazhe të tjera që do t’ju frymëzojnë juve dhe klientët tuaj

 • Jetëgjatësia e madhe

Zemra e mekanizmit të ngritjes është paketa e sustave të fuqishme. Rezultati: jetëgjatësia e madhe

 • Asnjë pjesë e dalë

Leva teleskopike e çmontueshme – një avantazh për prodhimin e mobilieve dhe montimin e kuzhinave

 • Përfshin mbrojtjen për të mos kapur gishtat

Mentesha e sipërme CLIP top me teknologji novatore garanton mbrojtjen për të mos kapur gishtat

 • Mundësi për rafte të njëjta

Në varësi nga lartësia e dollapit mund të realizohen 2 rafte të barabartë

NE PERDORIM

[metaslider id=”8942″]