TUALET

Drita led per ne tualet, banjot. Cilesi gjermane nga Domus Line.

Showing all 5 results

Banjat jane nje nga dhomat me te perdorura ne shtepi dhe me nje ndricim te duhur arrini te plotesoni kushtet e duhura te jeteses. Ndriçimi i duhur në një banjë i bën të gjitha ndryshimet. Duke nisur nga mengjesi qe te gjithe e perdorim na nevojiten drita cilesore. Hodo Shpk eskluzivisht ofron per ju drita LED per tualet & banjo nga marka Domus Line, kompania Italiane lider ne ndricim. Ndriçimi i ambientit siguron dritën e përgjithshme të përdorur për të lëvizur gjithashtu ndriçon zonat dhe jep detajin dekorativ me te bukur ne banjo.