X-Driver

6,700 L8,700 L

·Transformator universal per led.

·Ne fuqine 30 w dhe 60 w.

·Cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

X-Driver
6,700 L8,700 L

Me Shume Informacion

Fuqia

30 w, 60 w