XHOLA VAJI

Xhol vaji nga siderplast. Sirtare te vegjel per organizmin e shisheve apo sendeve te ndryshme.

Showing all 6 results

Showing all 6 results

Ne permasa 15 cm, 20 cm, 30 cm dhe 40 cm. Teper praktik dhe funksional.
Me mbyllje te bute dhe te lehte fale sistemit blumotion. Cilesi italiane. Pasurojeni kuzhinen tuaj me zgjidhje funksionale dhe dizajn modern.