Xhol vaji Ovalina

11,000 L

·Xhol vaji nga Siderplast.

·Me gjeresi ne permasen 15 cm.

·Me baze te bardhe.

·Mbyllja behet e bute dhe e lehte fale sistemit blumotion.

·Cilesi e larte dhe funksionalitet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne