SPACE CORNER

Hapësira e cepit shpesh nuk mund te vendoset në përdorim optimal. Një alternativë miqësore për përdoruesit për zgjidhjet konvencionale të qosheve është SPACE CORNER. Zgjatjet e plota përdorin çdo pëllëmbë hapësirë ruajtjeje në dispozicion dhe ju japin shikueshmëri të qartë të të gjitha përmbajtjeve. Për më tepër, nuk duhet të përkulesh për të arritur gjërat.

Showing all 2 results

Showing all 2 results

Përdorimi optimal i hapësirës së qosheve

Sipërfaqet e punës shpesh janë në qoshe. Zgjatjet e plota të qoshes janë vendi ideal për të mbajtur pajisjet e kuzhinës dhe pajisje të tjera. Gjithçka është brenda mundësive të lehta dhe pikërisht aty ku duhet. Dhe sistemi ndarës i brendshëm ORGA-LINE u jep organizim interierëve.

Mund të përdoren fronte standarde

SYNCROMOTION mundëson përdorimin e fronteve standarde. Nuk kërkohet punë ekstra per montim. Frontet e sirtarëve lëkunden nga brenda për tu hapur në mënyrë që të mos ndërhyjnë në frontet e kabinetit ngjitur. Kur mbyllen, frontet kthehen në pozicionin e tyre fillestar.

Lëvizje me cilësi të lartë

Edhe tërheqjet e ngarkuara rëndë të hapura me lehtësi supreme, kanë një rrëshqitje të lehtë pendë dhe mbyllen butësisht dhe pa mundim me BLUMOTION. Tërheqjet mund të mbajnë ngarkesa deri në 65 kg. Kabineti SPACE CORNER mund të kombinohet edhe me sistemin e mbështetjes për hapjen e SERO-DRIVE.

Zbatimi me përbërës standard

Kabineti SPACE CORNER mund të implementohet me përbërës standardë. Ju mund të përdorni sirtarë prej druri me vrapues MOVENTO ose TANDEM ose sistemin e kutive TANDEMBOX. Ekziston një gamë e gjerë e dimensioneve të kabinetit për të zgjedhur, por gjerësia e rekomanduar është midis 900 dhe 1200 mm.

NE PERDORIM

[metaslider id=”9219″]