SISTEMI I MENTESHAVE

Ka shumë arsye për të zgjedhur menteshat nga Blum: Cilësia e lartë, montimi i thjeshtë, programi i plotë, shumëllojshmëria e zgjidhjeve speciale dhe dizajni atraktiv.

Showing 1–12 of 29 results

■ BLUMOTION për mbylljen e butë dhe të lehtë të dyerve të mobiliev
■ Te CLIP top BLUMOTION e integruar në kokën e menteshë
■ Ose si pjesë shtesë BLUMOTION për përdorim opsional në menteshat CLIP to
■ Montim dhe çmontim i thjeshtë falë mekanizmit të provuar CLI
■ Një program i plotë menteshash që ofron zgjidhjen e përshtatshme për çdo përdori