Menteshe per korniza alumini

950 L

·Menteshe per dyer me korniza alumini te ngushta, nga Blum.

·Me blumotion, per mbyllje te bute dhe te lehte te kanatit.

·Kendi i hapjes 95 °

·Menteshe plotesisht metalike.

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne