Menteshe Frigoriferi

380 L

·Menteshe per frigorifer ,nga Blum.

·Menteshe plotesisht metalike.

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Menteshe Frigoriferi
380 L