Menteshe me upa e zeze

1,900 L

·Menteshe me upa e zeze  per spresor deri ne 8mm, nga Blum.

·Ne variantin blumotion per mbyllje sa me te bute te kanatit.

·Menteshe plotesisht metalike.

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Menteshe me upa e zeze
1,900 L