Ambia-Line druri

6,000 L

•Ambia- Line per Legrabox- organizuese per sirtaret.

·Permasa 20 cm gjeresi dhe 47 cm gjatesi.

·Material celik me dizanj druri , lehtesisht i pastueshem.

·Shume praktike per perdorim.

·Dizajn i holle elegant, ne disa variante ngjyrash .

·Lartesia e kornizave 5 cm

·Organizimi mund te behet ne varesi te permasave te sirtarit dhe perdoret ne ambiente te ndryshme.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne