LEGRABOX M

7,000 L10,000 L

•Legrabox M
·Sirtare me anesore metalike me trashesi 12.8 mm ne ngjyre te bardhe, te zeze dhe antrazit.
·Lartesia e sirtarit eshte 10.6 cm, gjatesi 30-50 cm dhe gjeresi nga 20 cm deri ne 120 cm.
·Kapaciteti mbajtes 40 kg deri ne 70 kg.
·Blumotion– hapja me doreze dhe mbyllja e bute fale mekanizmit soft-close,
·Tip-On Blumotion – hapja me shtypje te lehte dhe per ta mbyllur mjafton nje shtyrje e lehte, ne dizajnin e mobiljeve pa doreze,
·Servo-Drive – mekanikem elektrik, hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtyrje te lehte.
Mundesi te ndryshme dizajnimi, i pershtatshem per ambiente te ndryshme.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

LEGRABOX M
7,000 L10,000 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion