SISTEMET E KANATAVE

Aksesorët AVENTOS për kanatet ofrojnë komoditet të lartë në lëvizje në zonën e dollapëve të sipërm. Edhe kanatet e gjera hapen pa u munduar, ndalojnë në çdo pozicion të dëshiruar dhe – falë sistemit BLUMOTION – mbyllen butë dhe lehtë.

Showing all 6 results

Showing all 6 results

■ Mbyllje e butë dhe e lehtë nëpërmjet integrimit të BLUMOTION
■ Montim dhe çmontim i shpejtë dhe i thjeshtë nëpërmjet teknologjisë CLIP
■ Regjistrim komod 3-dimensional i kanateve
■ Ndalim pa pozicione të përcaktuara – kanatet qëndrojnë në çdo pozicion të dëshiruar
■ Pozicion ergonomik optimal i dorezave
■ Asnjë pjesë e dalë
■ Me SERVO-DRIVE, mbështetja elektrike e lëvizjes për dollapët e sipërm
■ Me TIP-ON, mbështetja mekanike e hapjes për kanatet me hapje lart
■ E re: AVENTOS HK-XS, ideal për dollapë të vegjël të lartë dhe të sipërm, si dhe për dollapë me thellësi të brendshme të vogël

SERVO-DRIVE, mbështetja elektrike e lëvizjes për kanatet me palosje lart, me kthim lart, me ngritje lart dhe kanatet me hapje lart

TIP-ON, mbështetja mekanike e hapjes, ekziston tashmë për sistemet e kanateve AVENTOS HK, AVENTOS HK-S dhe AVENTOS HK-XS

Mekanizmi simetrik i ngritjes i AVENTOS HK-XS mund të përdoret si në një anë, ashtu edhe në të dyja anët

NE PERDORIM

[metaslider id=”8931″]