Aventos HK – Top

7,500 L11,000 L

•Zgjidhja per dollapin e siperm me kanate te renda njepjesshme.

·Funksion dhe cilesi e larte.

•Aventos HF eshte  2527 dhe 29 .

Ndryshimi qendron midis fuqise qe duhet te perdoret ne kanata te caktuara.

• Mbyllet bute dhe lehte fale sistemit BLUMOTION.

• Hapet lehte- me doreze ne versionin BLUMOTION ose me nje prekje te lehte ne versionin SERVO-DRIVE, ne versionin Tip-On , hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtytje te lehte.

• Ndalon ne cdo pozicion hapjeje.

• Ofron qasje te mire ne brendesi te dollapit .

 I qendrueshem edhe ne rastin e kanatave te medha .

• Jetegjatesi e madhe.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Fuqia

25, 27, 29

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on