BANGO

Lende e pare Bango nga Alfa wood. Bango per kuzhinen tuaj ten je cilesie te larte , per nje pune te qete gjate perditshemrise suaj.

Show Filters

Showing all 7 results

Alfa Wood ka dizenjuar teksturat dhe ngjyrat e bangove ne menyre qe ato te pershtaten ne menyre te persosur me modelet me modern te kuzhinave.
Ne kompanine tone do te gjeni gamen e larmishme te Alfa Woodit, per bangot me nje shumellojshmeri dizenjosh dhe cilesi te larte.
Kuzhina eshte vendi ku ne kalojme me shume kohe , arredojeni me cilesi, funksionalitet dhe dizajn te vecant.
Ne koleksionin e bangove tona do te gjeni tekstura dhe tone ngjyrash te modelit linear, klasik dhe modern.
Imitime te mermerit.
Keto jane produkte ekologjike me lende te pare te certifikuar.