DHOME GJUMI

Drita LED per Dhome Gjumi. Instalim i thjeshtë i tyre dhe një gamë të gjere artikujsh.

Showing all 12 results

Dhoma gjumi është një nga dhomat më të rëndësishme në shtëpinë tuaj, prandaj kuptojmë nevojën për të patur një ndjenjë komode, të ngrohtë dhe mikpritëse kur hyni në të. Ne kemi një game te gjere të ndriçimit LED në dhomën e gjumi që janë në te ndryshme ne madhesi dhe lloj. Llambat e bukura të tryezës në shtrat me hije pëlhure për të prekur llambat për lehtësi dhe funksionalitet në varëse dhe dritat e tavanit që i përshtaten madhësisë së dhomës tuaj të gjumit. Mos harroni për dritat e dritës LED ose llambat e murit me krah leximi për qëllime praktike të leximit.