X-Sign 4F

19,500 L

·Led per dhome gjumi  X-Sign 4F nga Domus Line.

·Fale dizajnit te tij eshte i pershtatshem per instalim ne mur.

·Fuqia 10 w me VDC 24.

·Ndricues ne ngjyre te ftohte ose te ngrohte sipas deshires.

·I pajisur me sensor, me ane te cilit mund te rregulloni temperamentin e drites sipas deshires, dhe mund te behet ndezja ose fikja e ledit.

·Dizajn unik, dhe cilesi e larte.

·Ne cmim vjen set me 3 X-Sign dhe transformator.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne