Profil Ledi Apex

1,900 L

·Profil ledi Apex nga Domus Line.

·Gjatesia 300 cm, e cila mund te pershtatet sipas nevojave tuaja.

·Profili Apex rekomandohet per instalim horizontal nen dollapet e kuzhines, bordet anesore , raftet e librave dhe per dollapet.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne