DOREZA

Doreza per dyer dhe mobilje nga System Handle Door. Hodo-Alb sjell Doreza te cilesise se larte dhe me dizajne unike nga System Handle Door, me nje game te larmishme dizajnesh, permasash , dhe ngjyrash.

Showing 1–12 of 39 results

Ne ditet e sotme preferencat jane te personalizuara.
Ne cdo zgjedhje te aksesoreve per shtepine, nje nga zgjedhjet me te rendesishme jane dorezat e mobiljeve apo dyerve. Dizajn te vecant te pershtatshem dhe cilesia jane dy nga tiparet kryesore qe ju kerkoni ne cdo aksesor . Dorezat nga System Handle Door u garantojne cilesine dhe dizajne teper te larmishme.
Ne sherbim te klienteles per ti ofruar cilesi te larte dhe sherbim System Handle Door vlereson dizejnin deri ne detaje te dorezave per ju.