Doreze Fabricio

380 L820 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 128mm,192mm dhe 320mm.

·Ne ngjyre te zeze, dhe gold.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

gjatesia

128mm, 192mm, 320mm

Ngjyra

Zeze, gold