Doreze IMPER

200 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne ngjyre te zeze, inoX mat dhe satin .

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze IMPER
200 L