Doreze Astoria Antique Bronze

5,500 L

·Doreze per dyer Astoria Mat Bronze nga System Door Handle.

·Stil antik  dhe dizajn unik.

·Cilesi e larte dhe jetegjatesi per mobiljet tuaja.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne