Doreze Astoria Old Silver

6,000 L

·Doreze per dyer Astoria Old Silver Mat nga System Door Handle.

·Stil antik  dhe dizajn unik.

·Cilesi e larte dhe jetegjatesi per mobiljet tuaja.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne