Varese Cordoba GTV

650 L

·Varese per rrobat ne Cordoba  GTV.

·Ne krom, inox dhe ngjyre te zeze .

·Dizajn i vecante .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Varese Cordoba GTV
650 L