LED PER MOBILJE

DOMUS LINE- NDRICIM LED PER MOBILIE:

Showing 1–12 of 18 results

led per mobilje

Tashme, edhe ne Shqiperi, mund te gjeni ledet me cilesore per mobiliet tuaja. DOMUS Line ofron një gamë të gjerë të ndriçuesve të çertifikuar sipas CE, UL, CSA, EAC, RCM, etj.

Hulumtimi i vazhdueshëm, inovacioni, dizajni, besueshmëria dhe reputacioni i markës janë vlerat dalluese të kompanisë.

DOMUS Line, i përkushtuar vazhdimisht për të siguruar një proces të përmirësimit të vazhdueshëm dhe të strukturuar të proceseve të kompanisë, i përmbahet standardeve ndërkombëtare që rregullojnë dhe garantojnë cilësinë (ISO 9001), përgjegjësinë mjedisore (ISO 14001) dhe shëndetin dhe sigurinë në vendin e punës (OSHAS 18001).