Pendy

18,000 L

·Profil simetrik i pershtatshem per instalim ne lartesi nga tavanet.

·I pershtashem per ambiente si zona e ndenjes dhe ne kuzhine.

·Ne gjatesi  120 cm.

·Projeksioni i drites shperndahet njetrajtesisht.

·Dizajn funksional dhe modern e kombinuar me cilesi te larte 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

gjatesia

120 cm, 90 cm