Juppa

3,200 L

·Led per mobilje tualeti nga Domus Line.

·Fuqia 4.5w, 230 v.

·Gjatesia 30 cm

·Projeksioni i drites eshte homogjen dhe i plote.

·Dizajn unik dhe funksional.

·Cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne