Polar SE

3,300 L

·Led i pershtatshem per kuzhina, dhome gjumi, apo dhome ndenje.

·Ne ngjyre te zeze dhe alumin.

·I thelle 5 mm, gjeresia 70 mm dhe gjatesia 190 mm

·Fuqia 5w, 24VDC.

·Projeksioni i drites shperndahet njetrajtesisht.

·Dizajn funksional dhe modern e kombinuar me cilesi te larte 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne