SHINA ME RRESHQITJE PER DOLLAPE DHE BIBLOTEKA

Programi për dyert rrëshqitëse të montuara brenda kabinetit. I disponueshëm si për dyer druri edhe për korniza alumini me amortizues ose frenim me mbajtës konvencional.

Show Filters

Showing all 7 results

Sistemi Holz ofron një gamë të gjerë të aksesorëve të mobiljeve standarde, por gjithashtu ka shumë vëmendje ndaj tendencave të reja të dizajnit dhe ka aftësi për të zhvilluar produkte specifike dhe të personalizuara. E themeluar në vitin 1973, ajo lindi si prodhues i varësave dhe është i njohur në treg për nivelin e cilësisë së lartë të produkteve të saj, si dhe për shërbimin e mirë të klientit. Me kalimin e kohës, katalogu dhe prodhimi janë zgjeruar me modele varësie dhe lloje që mund t’i përgjigjen kërkesave më të domosdoshme të konsumatorëve dhe kërkesave më të kërkuara të mobiljeve.Përveç zyrave, linjat e reja të produkteve i shtohen ofertës së kompanisë. Profilet e profileve të aluminit lindën, ku prodhohen profile alumini për mobilje. Për shkak të rritjes së kërkesës së prodhuesve dhe shpërndarësve të mobiljeve të vogla, sistemi Patentet Holz System “do it yourself”, lejon që të heqin qafe funksionet dhe drillimet komplekse të bëra në profilin e aluminit dhe në sajë të një sistemi inovativ të fiksimit të nyjeve të qosheve dhe varet, e bën ndërtimin e një derë të mundshme vetëm duke përdorur një kaçavidë dhe një prerje prej 45 °.Vetëm një shembull për të treguar se si Sistemi Holz mund të aplikojë përvojën e bërë në varen e mobilieve ndaj llojeve të tjera të produktit që kanë sukses të madh. Struktura jonë industriale është në gjendje të zhvillojë dhe të prodhojë sende të brendshme në çelik, zamak dhe plastikë, prandaj ne jemi duke ofruar një gamë të gjerë të artikujve standardë dhe gjithashtu duke zhvilluar produkte të personalizuara sipas kërkesave të klientit. Sot oferta jonë bazë e produkteve është përfunduar edhe nga një linjë e dyerve rrëshqitëse.Cikli i plotë industrial nga zhvillimi, prodhimi dhe montimi bëhen brenda fabrikës sonë në Cremnago di Inverigo (Como) duke përdorur teknologjitë më të avancuara të cilat mund të garantojnë standarde të larta të cilësisë. Produktet tona testohen nga laboratori i brendshëm si dhe nga institutet e jashtme për të kontrolluar dhe garantuar që standardet e cilësisë janë konstante dhe sipas rregullave ekzistuese.Sot kemi më shumë se 2.000 produkte, duke mos llogaritur ato të personalizuara. Tregtia dhe shitjet bëhen nëpërmjet agjentëve dhe shpërndarësve në më shumë se 64 vende.

 

 

Sistemi i mbylljes me rrëshqitje të butë për dyer druri ose alumini.