Evolution

34,500 L108,500 L

·Sistemi per dyer  rreshqitese te jashtme, me nje kapacitet 80 kg per kanate.

·Mund te perdoret per Kanata druri dhe xhami.

·Gjatesia e shines eshte 6 m, dhe kanatat mbyllen bute dhe lehte fale amortizatoreve dhe pistonave qe perdoren per kete system.

·Mundesite e dizajnit jane te ndryshme mund te behet me 2 , 3 ose 4 kanata ne varesi te deshires.

·Cilesi e larte , funksion dhe komoditet ne perdorim.

·Sqarim ne cmim perfshihet gjatesi shine 3 metra.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

kanata

2, 3, 4

Materiali i kanates

Mobilje, Xham