Slide 25

4,800 L8,800 L

Slide 25  – Sistemi i shinave rreshqitese per dollape te montuara brenda kabinetit i pershtatshem per bibloteka.

·Per Kanata mobiljeje dhe xhami.

·Gjatesia e shines eshte 6 metra, dhe kanatat mbyllen bute dhe lehte fale amortizatoreve dhe pistonave qe perdoren per kete system.

·Mundesite e dizajnit jane te ndryshme mund te behet me sa njesi te deshironi.

·Cilesi e larte , funksion dhe komoditet ne perdorim.

·Sqarim ne cmim eshte llogaritur me gjatesi shine 3metra.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Slide 25
4,800 L8,800 L

Me Shume Informacion

Materiali i kanates

Mobilje, Xham