Garderobe e hapur.

·System Holz sjell gamen e aksesoreve per garderobe te hapur, librari apo mobilje te ndryshme.

·Kombinimet e ndryshme ju lejojne te krijoni konfigurime te pakufizuara per dollapet, librarite dhe mobiljet per dyqane.

·Shtoni ne arredimin e ambienteve tuaja detaje te ndryshme dhe te vecanta me Sistemin Parete, nga System Holz.

·Cilesi, dizajne te ndryshme dhe funksion.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Garderobe e hapur.