TEKNOLOGJITE E LEVIZJES

Në plan të parë del funksionaliteti i mobilies me reduktim në dizajn -me sipërfaqe të madhe, lineare, pa dorezë. Katër teknologji shpalosin mundësi gati pa fund për mobilie pa dorezë në kuzhinë dhe në ambientet e tjera të shtëpisë.

Showing all 7 results

Hapja e lehtë dhe mbyllja e qetë kujdesen për një cilësi mahnitëse të lëvizjes në produktet Blum.
Teknologjitë novatore të lëvizjes të Blum i mbështesin përdoruesit në të gjitha ambientet e shtëpisë me komoditet të lartë të lëvizjes – për gjithë jetëgjatësinë e mobilieve.

BLUMOTION

Për mbyllje të butë dhe të lehtë
Me BLUMOTION mobiliet mbyllen butë dhe lehtë – dhe kjo ndodh pavarësisht vrullit dhe peshës së kanatit, të derës ose të kasetës

SERVO-DRIVE

Mbështetja elektrike e hapjes
Hapja është tejet e thjeshtë: Mjafton një prekje e lehtë dhe kanatet dhe kasetat hapen menjëherë. Për mbylljen e butë dhe të qetë kujdeset BLUMOTION

TIP-ON BLUMOTION

Dy funksione – kombinuar me elegancë
TIP-ON BLUMOTION ndërthur avantazhet e mbështetjes mekanike të hapjes TIP-ON me zbutjen e provuar BLUMOTION në mënyrë tërësisht mekanike

TIP-ON

Mbështetja mekanike e hapjes
Me TIP-ON mobiliet pa dorezë hapen me prekje të lehtë. Kanatet, dyert ose kasetat mbyllen sërish me shtytje