Servo Drive Flex

32,000 L

·Servo Drive Flex, perdoret per hapjen elektrike e frigoriferit dhe lavastovilje.

·I pershtatshem per te gjithe frigoriferet dhe lavastoviljet  te integruar.

·Kerkon hapesire lart per montimin 6 cm.

·Hapja me nje prekje te lehte, mbyllja e bute dhe e lehte.

·Neqoftese padashur prekni dy paisjet, ato mbyllen automatiksht vete per 5 sekonda.

·Montimi dhe instalimi i thjeshte.

·Zgjidhje funksionale qe iu ofrojne komoditet gjate perditshmerise suaj.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne