Servo Drive Uno

20,500 L

·Mbeshtetja elektrike per hapjen dhe mbylljen e  nje kanati te vetem.

·Hapja behet me nje prekje te lehte ndersa mbyllja me celes , e bute dhe e lehte.

·Servo-Drive Uno eshte i pershtatshem per kaseten e koshit te mbeturinave, per sirtare ose kanata .

·Montim i thjeshte, funksion dhe komoditet te larte ne perdorim.

 

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Servo Drive Uno
20,500 L