BLUMOTION

Me BLUMOTION, sistemin përshtatës të zbutjes, mobiliet mbyllen butë dhe lehtë – dhe kjo ndodh pavarësisht vrullit dhe peshës së dyerve. Si në kuzhinë, korridor, banjë, dhomë ndenjeje apo dhomë gjumi – me teknikën inteligjente BLUMOTION çdo derë lëviz në mënyrë elegante dhe kujdeset për komoditet të lartë të lëvizjes.

No products were found matching your selection.