SISTEMET E SIRTAREVE

Sistemet e sirtarëve nga Blum ofrojnë një spektër të gjerë në mundësitë e mobilimit dhe përshtaten me kërkesat e shumëllojshme të projektimit të mobilieve. Rrëshqitja e lehtë, komoditeti i lartë në lëvizje, cilësia e shkëlqyer dhe dizajni me formë tërheqëse janë karakteristikat e sistemit të sirtarëve.

Showing 1–12 of 23 results

■ BLUMOTION – mbyllje e butë dhe e lehtë
■ SERVO-DRIVE – mbështetja elektrike hapjes, kombinohet me BLUMOTION
■ TIP-ON BLUMOTION – mbështetja mekanike e hapjes, kombinohet me BLUMOTION
■ TIP-ON – mbështetja mekanike e hapjes, mbyllet me prekje të lehtë
■ Program gjithëpërfshirës për shumë mundësi
■ Stabilitet i lartë
■ Cilësi, gjatë gjithë jetës së mobilies

LEGRABOX

Minimalist. I drejtë. Fin. I hollë.
Sistemi elegant i sirtarëve për çdo ambient të shtëpisë

TANDEMBOX

Një program. Tre linja. Shumë mundësi.
TANDEMBOX ofron mundësi të larmishme për modelim mbi bazë të shinave të provuara të dollapit

METABOX

I thjeshtë. I shkëlqyer. I provuar.
Sistemi i sirtarëve me një pjesë prej çeliku ofron mundësi të gjithanshme përdorimi