Tandembox Antaro C

6,000 L12,800 L

·Tandembox Antaro C– sirtare me anesore metalike me hapje te plote.

·Ngjyra e bardhe dhe e zeze.

·Peshembatje nga 30 kg deri ne 65 kg.

·Lartesia 19.2 cm , gjatesi 30, 35, 40, 45, dhe 50 cm dhe gjeresi e nga 20 cm deri ne 120 cm.

·Me Blumotion te integruar, per nje mbyllje te bute dhe te lehte.

·Servo-Drive– hapje me prekje dhe mbyllje e lehte dhe e bute.

·Tip-On Blumotion – hapje me nje shtytje te lehte dhe mbyllja e bute dhe e lehte.

·Sirtaret Tandembox Antaro C mund te behen me xham ose pa xham ne varesi te deshires suaj.

·Perdorim ne ambiente te ndryshme.

·Cilesi e larte, stabilitet dhe levizje te optimizuar.

·Sqarim: Ne cmim perfshihet vetem anesoret metalike dhe shinat.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion

Ngjyra

Bardhe, Zeze

Xhami

Me Xham, Pa Xham