Legrabox C me xhama anash

13,500 L21,200 L

•Legrabox c

·Sirtare me xham anash me trashesi 12.8 mm ne ngjyre te bardhe, te zeze dhe inox .

·Lartesia e sirtarit eshte 19.3 cm, gjatesi 30-50 cm dhe gjeresi nga 20 cm deri ne 120 cm.

·Kapaciteti mbajtes 40 kg deri ne 70 kg.

·Blumotion– hapja me doreze dhe mbyllja e bute fale mekanizmit soft-close,

·Tip-On Blumotion – hapja me shtypje te lehte dhe per ta mbyllur mjafton nje shtyrje e lehte, ne dizajnin e mobiljeve pa doreze,

·Servo-Drive – mekanikem elektrik, hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtyrje te lehte.

Mundesi te ndryshme dizajnimi, i pershtatshem per ambiente te ndryshme.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Legrabox C me xhama anash
13,500 L21,200 L

Me Shume Informacion

Ngjyra

Bardhe, inox, Zeze

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion