Tandembox Antaro D

6,000 L12,800 L

·Tandembox Antaro D– sirtare me anesore metalike me hapje te plote.
·Ngjyra e bardhe dhe e zeze.
·Peshembatje nga 30 kg deri ne 65 kg.
·Lartesia 22.4 cm , gjatesi 30, 35, 40, 45, dhe 50 cm dhe gjeresi e nga 20 cm deri ne 120 cm.
·Me Blumotion te integruar, per nje mbyllje te bute dhe te lehte.
·Servo-Drive– hapje me prekje dhe mbyllje e lehte dhe e bute.
·Tip-On Blumotion – hapje me nje shtytje te lehte dhe mbyllja e bute dhe e lehte.
·Sirtaret Tandembox Antaro D mund te behen me xham ose pa xham ne varesi te deshires suaj.
·Sirtaret Tandembox C dhe D ndryshojne vetem nga lartesia.
·Perdorim ne ambiente te ndryshme.
·Cilesi e larte, stabilitet dhe levizje te optimizuar.
·Sqarim: Ne cmim perfshihet vetem anesoret metalike dhe shinat.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Tandembox Antaro D
6,000 L12,800 L

Me Shume Informacion

Ngjyra

Bardhe, Zeze

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion

Xhami

Me Xham, Pa Xham