Tandembox Antaro Inner D

9,300 L14,900 L

·Tandembox Antaro Inner D– sirtare me anesore metalike me hapje te plote.

·Ngjyra e bardhe dhe e zeze.

·Lartesia 22.4 cm , gjatesi 30, 35, 40, 45, dhe 50 cm dhe gjeresi  nga 20 cm deri ne 120 cm.

·Me Blumotion te integruar, per nje mbyllje te bute dhe te lehte.

·Servo-Drive– hapje me prekje dhe mbyllje e lehte dhe e bute.

·Tip-On Blumotion – hapje me nje shtytje te lehte dhe mbyllja e bute dhe e lehte.

·Perdorim ne ambiente te ndryshme.

·Cilesi e larte, stabilitet dhe levizje te optimizuar.

BardheBardheZezeZeze
Clear

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion

Ngjyra

Bardhe, Zeze

Xhami

Me Xham, Pa Xham